Önskelista

Jag älskar att fylla år och om mindre än två veckor är det jag som serverar mig själv födelsedagsfrukost på sängen. Jag tänkte inte fira mer än att bjuda hit närmsta familjen på fika, men det är ju kul att drömma om saker man vill ha så jag har satt ihop en liten önskelista för mig själv.

Jag kan verkligen inte låta bli att tycka det är roligt att fylla år, vet inte vad det är men känner mig så barnsligt uppspelt över det haha. Önskelistan nedan till trots önskar jag mig mest av allt att fortsätta hitta det där lugnet i vardagen, en form av trygghet i kroppen så att det går att stå stadigt trots att det mesta ibland känns tungt och jobbigt.

onskelistaSamlade tankar för natten 2010-2013 av Emil Jensen. Väggfärg från Alcro i färgen Lunar Grey. Yogamatta. Vattenkokare . Bringare i glas. Ring från Dogeared. Skålar till min nya servis. Sängkläder.

6 reaktioner på ”Önskelista

  1. Vad kul! Jag fyller också år om ca 2 veckor och tänkte sätta ihop en liten dröm-önskelista på bloggen 🙂 Vilket datum fyller du år? Önskar jag bodde nära nog för att kunna fira med familjen men har tackolov en sambo som kan servera kaffe på sängen iallafall ❤ Hoppas att du får en fin födelsedag!

    Gilla

  2. Vilka fina önskningar! Jag vill köpa en ny yogamatta men det får bli till hösten tror jag. Hoppas att du hittar den där stadiga balansen. Jag tror på dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s