10 saker om mig

Jag tänkte sakta med säkert lägga till kategorier här och vi börjar med en given sådan: Listor. Vad passar väl bättre än 10 (någorlunda) intressanta fakta om mig.

dscn0658Jag har haft orange hår efter en olycklig avfärgning. Tips: försök inte att gå från svart hår till ljusbrunt på egen hand. Resultatet syns ovan, eh.

Jag älskar att tvätta händerna i kallvatten. Gör alltid det trots att jag sedan går omkring och gnäller över att jag fryser och är kall om fingrarna.

När jag var liten hade vi höns och jag fick äran att döpa tuppen och en höna. Tuppen hette Farmor och hönan hette Jörgen. Tycker fortfarande det är de bästa namnen någonsin.

Vi hade också ett tamt rådjur när jag var liten. Hon hette Bambina, var världens finaste och hoppade upp till mig i sängen när jag var tjurig. Jag blev av uppenbara skäl genast på bättre humör efter det.

Efter ungefär 13 år som vegetarian har jag äntligen börjar lära mig att tycka om grönsaker. Kvar på listan finns dock en hel del såsom broccoli, avocado, lök, paprika, blomkål och rädisor. Jag jobbar på det, okej?

Jag älskar att dagdrömma. Jag är väldigt introvert, lever gärna i mina tankar och är ofta nöjd med det.

Älskar mögelost och diverse andra ostar men fullkomligt avskyr vanlig hårdost typ prästost, herrgård och sådär. Urk, som min gamla latinlärare hade sagt.

När jag var yngre lovade jag mig själv att aldrig jobba på bank eller liknande. Eh det gick ju sådär, för på mitt CV står bland annat bankkassör. Mitt nuvarande jobb är även det inom bank och finans.

dsc_0712_57a8de2bddf2b304d7f6e97cMin morfar byggde en lekstuga till mig när jag var liten. Priset? Fem pussar och två kramar och ja, kvitto finns. Älskar den historien.

Sist men inte minst: Jag avskyr ordet frulle. På riktigt, så himla fult ord. Kan vi inte bara säga frukost?

5 reaktioner på ”10 saker om mig

  1. Håller helt med om frulle! Och alltså jag tycker ju att du var fin i orange hår! 😀 Så underbart med lekstugan, och RÅDJURET! Jag hade ett rådjur ute på landet när jag var liten som jag kunde mata ur handen ibland och jag kommer alltid minnas det som några av de finaste minnena i livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s